MVC Websites

  Webdesign

  Webtools

  Aan webtools is in deze tijd niet meer te ontkomen. Het zijn online programma's die te bekijken en te gebruiken zijn op nagenoeg elk smart device. Of het nou een laptop, een tablet of een telefoon is, webtools zijn hierin de gemakkelijkste manier om hetzelfde te kunnen doen zonder verschillende systemen te hoeven begrijpen.

  De bekendste webtool die we hebben is de website. Deze is er om informatie te registreren weer te geven. Daarnaast zijn er de zakelijke webportals die uw specifieke wensen en vragen kunnen beantwoorden.

  Webportals - ASP.NET MVC

  Een op maat gemaakte website is ideaal voor het overzichtelijk inlezen en aanpassen van gegevens
  Deze maken wij speciaal als aanvulling of vervanging van uw acces of database applicatie.
  Een dergelijke webportal heeft vele voordelen. Het is duidelijk en overzichtelijk, snel, responsive en veilig. En het is persoonlijk aangepast aan uw wensen en behoeften.

  Websites - WordPress

  WordPress biedt een gemakkelijke manier om snel een website te hebben waar u uw informatie mee kunt laten zien, nieuwsberichten kunt plaatsen en uw persona of bedrijf mee kunt promoten.
  Wij kunnen dit voor u tot in de puntjes verzorgen, beginnend met het domein, de hosting en de installatie van uw WordPress-website. De invulling en het periodiek onderhoud. Verder kunnen we een training verzorgen voor u en/of uw collega's voor het gebruik van uw website in WordPress.