Websites en web portals

  Websites en web portals

  Als bedrijf, organisatie of instelling wil je graag op een mooie manier content presenteren en informatie verstrekken aan klanten of andere belanghebbenden. Daarnaast is het tegenwoordig vaak wenselijk om altijd en overal bij belangrijke data te kunnen. Het internet speelt hierin een essentiële rol.

  Webdesign

  Voor het presenteren van content is een WordPress website een uitstekend middel. Breen Services maakt deze WordPress website voor je, zorgt dat deze mooi is vormgegeven, responsive is en SEO-technisch in orde is.
  Ook voor het onderhoud van je website, het doen van een check-up of het geven van een nieuwe look aan je bestaande WordPress website ben je bij Breen Services aan het juiste adres.

  Via een web portal is het mogelijk om data of informatie in te zien en te bewerken. Je kunt ervoor zorgen dat een bepaalde groep mensen iets wel kan of juist iets niet kan doen in het programma of de gegevens bijvoorbeeld alleen kan inzien. Onze medewerkers hebben de expertise in huis om een op maat gesneden webapplicatie te maken met behulp van ASP.NET en MVC.

  klik om te vergroten

  Voorbeeld web portal extern

  Hier zie je een voorbeeld van een bestaande, op maat gemaakte, web portal. Deze wordt grootschalig, extern via internet gebruikt voor het inzien van informatie die alleen voor de betreffende persoon bedoeld is.

  Voorbeeld web portal intern

  Ook een web portal voor intern gebruik is mogelijk. Deze werkt op het intranet en is, indien wenselijk, ook toegankelijk vanaf een externe locatie.  Hierin kunnen tal van gegevens geregistreerd worden, denk hierbij aan klant-tickets of de urenregistratie van personeel.

  klik om te vergroten

  Wil je weten wat Breen Services voor jou kan betekenen voor het ontwikkelen van een web portal of een WordPress website, neem dan contact met ons op.