Microsoft 365 & Werkplekondersteuning

Alles wat je nodig hebt op één plek met Microsoft 365: van Word en Outlook tot Teams en OneDrive. Wij helpen je het juiste pakket te kiezen, dat echt bij je past.

Microsoft 365 & werkplekondersteuning

  • Kies wat bij je past: geen zorgen over welke pakket je nodig hebt. Ons team staat klaar om je persoonlijk te helpen de perfecte fit te vinden. Wij bieden ook ondersteuning bij licentie- en tenantbeheer. Laat ons de administratieve last van je overnemen, zodat jij je kunt richten op je werk.
  • Altijd een echt persoon: Bij ons geen chatbots of bel menu’s. Heb je een vraag? Je krijgt direct een van ons aan de lijn.
  • We staan altijd voor je klaar: Loop je tegen problemen aan? Of je nu geen mails ontvangt, of hulp nodig hebt bij het inrichten van je OneDrive omgeving, wij zijn er om je persoonlijk te helpen.

Systeembeheer dat meegroeit met jouw bedrijf

Laat de technische zorgen aan ons over. Van virusscanners tot het kiezen van de juiste internetprovider. Wij denken met je mee. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat je data veilig blijft.

  • Laat ons je Klankbord zijn: Twijfel je over de aanschaf van een nieuwe laptop of wil weten welk programma bij jou past? Wij staan klaar met een passend advies.
  • Geen zorgen meer over data: Wil je altijd bij je documenten kunnen en wil je dat je bestanden altijd veilig zijn? Of je nu een netwerkschijf wil of je bestanden in de Cloud wil hebben, wij kunnen je helpen. Daarnaast bieden we een service om regelmatig back-ups voor je te maken, zodat je bij geval van nood terug kunt vallen op data die veilig bij ons is opgeslagen.
  • Geen stress over virussen: Niet alleen kunnen wij je helpen met een virusscanner uitkiezen en installeren. Wij kunnen het ook helpen configureren en beheren.

Ben je klaar om met ons samen te werken? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om het beste uit Microsoft 365 te halen!

Ga naar de inhoud