Sociale onderneming

Sociale onderneming

Breen Services wil mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans bieden om werkervaring op te doen binnen de IT. Dit kan in de vorm van een stage of een werkervaringsplek. Deze mensen kunnen bij ons ervaring opdoen in het werkproces, een (week)ritme opbouwen, collega's ervaren, gezamenlijk talenten ontdekken en versterken. Van hieruit kunnen ze zo mogelijk doorstromen naar een betaalde baan bij Breen Services of een ander bedrijf.

We richten ons hierbij op mensen met ASS (autismespectrumstoornis).

sociale onderneming

Breen Services houdt rekening met de arbeidsbeperking door het werk op aangepaste wijze aan te bieden met de nodige begeleiding en sturing. Dit kan per persoon verschillend zijn. Ook de inhoud en aard van het werk worden voortdurend per medewerker afgestemd.

autisme lint ribbon

Medewerkers hebben bij ons niet altijd een (ICT) diploma, wanneer iemand voldoende affiniteit in huis heeft met en talent heeft voor het werk in de IT is het bij Breen Services ook mogelijk om te komen werken zonder diploma.

Wij hebben altijd meerdere stagiaires van MBO- en HBO ICT-opleidingen. Breen Services is een, door SBB, erkend leerbedrijf.

Met wie werken wij samen

Breen Services werkt samen met andere organisaties het sociaal ondernemen vorm te geven: