Referenties

    Referenties

    Wat klanten over ons zeggen:

    "Onze complimenten aan Breen Services. Binnen een dag hadden zij onze laptops gemaakt en de nieuwe laptops voorzien van de juiste programma’s. Een bedrijf met deze expertise maakt dat wij ons bezig kunnen houden met hetgeen we goed in zijn, namelijk opleiden en examineren."

    "De NVGzP, de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen, met ca. 3.500 leden, is sinds mei 2018 met volle tevredenheid klant bij Breen Services. De NVGzP heeft geen eigen kantoorruimte; de 6 medewerkers werken allen vanuit huis of op flexplekken door heel Nederland. Breen heeft een externe server ingericht voor de NVGzP waardoor de medewerkers te allen tijde de beschikking hebben over de juiste en actuele documenten. Daarnaast ondersteunt Breen de medewerkers bij het inrichten van de laptops, PC’s en bij het oplossen van alle ICT-vraagstukken."

    "Breen Services heeft ons geweldig geholpen bij het opzetten van o.a. een api voor het extraheren van data uit software in de cloud naar onze database en tevens het schrijven van query’s om deze data te kunnen gebruiken en te combineren. Door middel van de door Breen ontwikkelde Access applicatie wordt de info inzichtelijk gemaakt. De samenwerking met Jeroen en Arnoud van Breen hebben we als zeer prettig ervaren. Ze schakelen snel bij het oppakken en doorvoeren van verbeteringen en updates."