Referenties

Referenties

Wat klanten over ons zeggen:

"Onze complimenten aan Breen Services. Binnen een dag hadden zij onze laptops gemaakt en de nieuwe laptops voorzien van de juiste programma’s. Een bedrijf met deze expertise maakt dat wij ons bezig kunnen houden met hetgeen we goed in zijn, namelijk opleiden en examineren."

"Breen Services heeft ons geweldig geholpen bij het opzetten van o.a. een api voor het extraheren van data uit software in de cloud naar onze database en tevens het schrijven van query’s om deze data te kunnen gebruiken en te combineren. Door middel van de door Breen ontwikkelde Access applicatie wordt de info inzichtelijk gemaakt. De samenwerking met Jeroen en Arnoud van Breen hebben we als zeer prettig ervaren. Ze schakelen snel bij het oppakken en doorvoeren van verbeteringen en updates."

"We zijn blij met Breen! Nog los van het feit dat ze in hart en nieren een ‘Social Enterprise’ zijn en dat dit uitermate goed past bij ons Treetops DNA, waarin mensen nu eenmaal belangrijker zijn dan werk, leveren ze ook gewoon uitstekend werk. 

Alles rondom onze online omgeving en Microsoft aangelegenheden is in de goede en veilige handen van Breen en dus vooral de mensen achter en bij Breen. Dat doen ze al jaren prima voor ons en zullen dat waarschijnlijk ook nog jaren doen.

Het was, mede dankzij Breen, voor ons dan ook een eitje om tijdens de Corona periode soepel en eenvoudig over te schakelen naar thuiswerken, want ICT-technisch waren we daar, dankzij Breen, al helemaal klaar voor."