Web portals

Web portals

Als bedrijf, organisatie of instelling is het tegenwoordig vaak wenselijk om altijd en overal bij belangrijke data te kunnen. Het internet speelt hierin een essentiële rol.

 

Webdesign

Via een web portal is het mogelijk om data of informatie in te zien en te bewerken. Je kunt ervoor zorgen dat een bepaalde groep mensen iets wel kan of juist iets niet kan doen in het programma of de gegevens bijvoorbeeld alleen kan inzien. Onze medewerkers hebben de expertise in huis om een op maat gesneden webapplicatie te maken met behulp van ASP.NET en MVC.

klik om te vergroten

Voorbeeld web portal extern

Hier zie je een voorbeeld van een bestaande, op maat gemaakte, web portal. Deze wordt grootschalig, extern via internet gebruikt voor het inzien van informatie die alleen voor de betreffende persoon bedoeld is.

Voorbeeld web portal intern

Ook een web portal voor intern gebruik is mogelijk. Deze werkt op het intranet en is, indien wenselijk, ook toegankelijk vanaf een externe locatie.  Hierin kunnen tal van gegevens geregistreerd worden, denk hierbij aan klant-tickets of de urenregistratie van personeel.

klik om te vergroten

Wil je weten wat Breen Services voor jou kan betekenen voor het ontwikkelen van een web portal of een WordPress website, neem dan contact met ons op.